CONEXie

Aangenaam. CONEXie is de naam. Uiteraard staat die naam voor de verbinding die we als bedrijf willen hebben met jou en ook letterlijk als verbindend product.

Je kunt mij zien als mascotte van CONEX Holland. Of als wandelende lasdop zoals ze me hier op kantoor in de wandelgangen noemen ­čśë

Ik ben geboren in het CONEX laboratorium waar we al sinds 1930 experimenteren met producten. Het schijnt dat er bij een experiment over zelfdenkende schakelaars en regelaars een te hoge piek elektra loskwam. En hop! Daar was ik dan!

Onze researchers vonden het ook wel raar dat er plots een sprekend en bewegend onderdeel aanwezig was. Maar al snel was iedereen aan mij gewend en vinden ze het geloof ik wel leuk dat ik meekijk.

Sinds 2022 wilde ik meer naar buiten en vertellen over onze producten.

Mijn interesse ligt logischerwijs in elektrotechnisch materiaal. De wereld verandert en onze producten moeten doorontwikkelen. Ik wil dat onze producten het installateurs makkelijker maken. Daarom kijk ik graag mee in kwaliteitscontrole, vlieg ik de wereld over om de beste materialen te sourcen en leg ik iedereen die het maar wil horen, uit wat we doen en waarom!

Als mascotte ben ik full time bezig in deze fantastische wereld. Want zonder ons zouden gebouwen niet veilig zijn. En zonder de mensen in onze branche ligt de hele bouw stil!

Ok. Ik overdrijf misschien een beetje. Maar goed, ik ben ook geboren in een elektrotechnisc laboratorium, dan kun je dat verwachten!

Elke maand vertel ik in de nieuwsbrief over onze producten en presenteer ik onze muzikale verrassing om wat sfeer te brengen op de werkvloer, dus schrijf je snel in op de nieuwsbrief.