Farfisa
Intercom
Systemen

Intercoms sinds 1967

Farfisa is een Italiaans familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring en verantwoordelijkheid om de toekomst uit te vinden en elke dag te presteren, samen met nieuwe klanten en trouwe partners. Farfisa: een volwassen merk, een ambachtelijke producent van superieure kwaliteit, toegewijd aan “Volledig Made in Italy”. Een sterke, betrouwbare, bondgenoot in de wereld van deurcommunicatie en toegangscontrole.

Vanwege expertise en jarenlange ervaring in de branche krijgen wij regelmatig vraag naar bewezen betrouwbare Intercomsystemen die wij nu kunnen leveren. Installateurs zijn nog steeds op zoek naar een merk waarmee ze alle mogelijke projecten mee kunnen doen, een merk dat alle bruikbare technologieën in eigen huis heeft. Of je nu gaat voor een volledig 2-draads systeem op bestaande bekabeling, een IP (Internet Protocol) systeem of een volledig draadloos systeem op 4G technologie. De installateur wilt altijd keuze hebben uit betrouwbare oplossingen zonder omkijken.

Altijd een passend systeem

Wij ondersteunen o.a. aan de volgende branches

Speciaal voor de professionele elektrotechnische installateur biedt CONEX een unieke propositie om de voorzorg en nazorg te bieden met  kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Wat hebben wij in huis en waar kun je op rekenen: 

 1. Ervaring en expertise: 12 jaar ervaring en diepgaande expertise op het gebied van intercomsystemen. Dit omvat het begrip van verschillende technologieën, toepassingen, merken en installatiemethoden.
 2. Maatwerkoplossingen: Elk project is uniek, en CONEX is in staat zijn om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en budgetten van onze afnemers.
 3. Kwaliteitsproducten: CONEX levert hoogwaardige intercomproducten van FARFISA die sinds 1967 hoogtechnologische intercoms produceert in Italië, deze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.
 4. Uitstekende klantenservice: Klanttevredenheid staat bij CONEX centraal en maakt deel uit onze bedrijfsfilosofie. CONEX reageren snel en adequaat op alle vragen en eventuele problemen van klanten, en biedt een hoog niveau van service, vanaf het eerste contact tot na de installatie.
 5. Onderhoud en ondersteuning: Naast assistentie tijdens installatie biedt CONEX ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten aan zelfs op projectlocatie, om ervoor te zorgen dat de intercomsystemen optimaal blijven presteren gedurende hun hele levensduur.
 6. Certificeringen, keuringen en testen: onze producten hebben alle benodigde certificeringen en keuringen, worden onderworpen aan diverse testen om intercominstallaties te realiseren welke gedurende exploitatietijd hoge prestaties zullen leveren. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgevingen in de industrie.
 7. CONEX biedt maar liefst 10 jaar levering garantie voor het naleveren van vervangende onderdelen. Zo kun je de installatie altijd gaan uitbreiden en service verlenen.
 8. Wij ondersteunen jou met demo materialen, productconfiguraties, geven advies over bestaande en nieuwe bekabeling.
 9. Productgarantie: Wij begrijpen dat essentiële gebouw gebonden systemen in diverse omstandigheden elke dag zwaar worden belast. In de fabriek wordt er veel tijd besteed aan materiaal keuze en wordt zeer selectief omgegaan met het kiezen van hoogwaardige componenten welke betrokken worden bij de betrouwbare toeleveranciers dat wij op alle producten 2 jaar omruilgarantie bieden en op een aantal producten zelfs 5 jaar garantie.
 10. Duidelijke schema’s en instructies.
 11. Tijdbesparende Installatie & Configuratie App en Videohandleidingen. Onze installaties kunnen altijd door 1 monteur worden uitgevoerd.
 12. Technische trainingen. Door trainingssessies aan te bieden, is CONEX in staat installateurs te helpen om vertrouwd te raken met de functies en mogelijkheden van verschillende intercomsystemen. Dit stelt installateur in staat om efficiënter te werken en juiste configuraties uit te voeren.

Voor een elektrotechnische groothandel is het belangrijk om een goed intercommerk in huis te hebben dat niet alleen voldoet aan de behoeften van installateurs, maar ook aan de verwachtingen van de groothandel zelf. Dit biedt CONEX aan een elektrotechnische groothandel:

 1. Kwaliteitsproducten: CONEX heeft hoogwaardige intercomproducten die betrouwbaar zijn en voldoen aan industriestandaarden. Onze producten omvatten zowel audio- als video-intercomsystemen ( IP, 2-draads, draadloos) met een scala aan functies en opties om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en budgetten.
 1. Breed assortiment: Een breed assortiment van intercomproducten stelt de elektrotechnische groothandel in staat om te voldoen aan de vraag van een breed scala aan klanten, van residentiële woningen tot commerciële en industriële gebouwen. CONEX biedt verschillende modellen en technieken om keuzemogelijkheden te bieden aan vrijwel elke opdrachtgever.
 2. Marktconforme prijsstelling: CONEX heeft marktconforme prijsstelling en is in staat om voor elk budget een systeem aan te bieden, zodat de positie van de groothandel steeds concurrerend kan blijven op de markt.
 3. Technische ondersteuning: CONEX biedt een uitgebreide technische ondersteuning aan de installateurs, inclusief trainingen, installatieadvies en assistentie bij het inbedrijfstellen en oplossen van eventuele installatieproblemen. Dit zorgt ervoor dat de groothandel haar klanten effecient kan bedienen.
 4. Marketingondersteuning: CONEX wilt effectief materialen promoten, en biedt marketingondersteuning aan de elektrotechnische groothandel, zoals promotiemateriaal, productinformatie en diverse andere marketingmogelijkheden.
 5. Betrouwbare levering en logistiek: Punctuele levering en efficiënte logistiek zijn essentieel voor de elektrotechnische groothandel om hun klanten tevreden te houden. CONEX zorgt voor de betrouwbare leveringsopties en in staat zijn om snel te reageren op bestellingen en verzoeken van de groothandel.
 6. Garantie en after-sales service: CONEX biedt solide garantievoorwaarden op alle intercomproducten en een betrouwbare after-sales service om eventuele problemen of klachten snel en effectief op te lossen.


Kortom, CONEX is een leverancier van audio- en videointercomsystemen  die meerwaarde biedt aan de elektrotechnische groothandel met kwaliteitsproducten, uitgebreide ondersteuning, betrouwbare service en efficiënte logistiek.

CONEX biedt waarde aan woningbouwverenigingen: 

 1. Technische expertise en advies: CONEX kan woningbouwverenigingen voorzien van technische expertise en advies bij het selecteren van intercomsystemen voor hun woningcomplexen. Dit omvat het adviseren over de meest geschikte intercomoplossingen op basis van de grootte van het complex, de behoeften van de bewoners en andere specifieke vereisten.

 

 1. Oplossingen voor woningbeheer: Intercomsystemen kunnen worden geïntegreerd met woningbeheersystemen om het beheer van woningcomplexen te vereenvoudigen. CONEX kan woningbouwverenigingen voorzien van oplossingen die het mogelijk maken om bezoekers te identificeren, toegang te verlenen tot verschillende delen van het complex en het beheer van elektronische sleutels en toegangsrechten te automatiseren.

 

 1. Veiligheid en beveiliging: Intercomsystemen spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de veiligheid en beveiliging van woningcomplexen. CONEX is in staat om de woningbouwverenigingen voorzien van geavanceerde intercomsystemen met functies zoals video-intercom, toegangscontrole en geautomatiseerde alarmen om de veiligheid van bewoners te waarborgen.

 

 1. Gebruiksgemak en toegankelijkheid: Intercomsystemen moeten gebruiksvriendelijk zijn en gemakkelijk toegankelijk voor alle bewoners, inclusief ouderen en mensen met een beperkte mobiliteit. CONEX voorziet woningbouwverenigingen van oplossingen die voldoen aan toegankelijkheidsnormen en eenvoudig te gebruiken zijn voor alle bewoners.

 

 1. Onderhoud en ondersteuning: Intercomsystemen vereisen tijd tot tijd onderhoud en ondersteuning om optimaal te blijven presteren. CONEX kan woningbouwverenigingen voorzien van onderhoudsplan, zoals regelmatige inspecties, software-updates en eventuele reparaties, om ervoor te zorgen dat de intercomsystemen te allen tijde goed functioneren.

 

 1. Kostenbesparing en efficiëntie: Door te investeren in hoogwaardige intercomsystemen kunnen woningbouwverenigingen kosten besparen op lange termijn. CONEX voorziet woningbouwverenigingen van oplossingen die energie-efficiënt zijn, onderhoudskosten verminderen en het beheer van woningcomplexen efficiënter maken.

Door samen te werken met CONEX zullen woningbouwverenigingen profiteren van geavanceerde intercomoplossingen die de veiligheid, beveiliging en efficiëntie van hun woningcomplexen verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd de tevredenheid van de bewoners vergroten.

Voor elke Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) is het soms de tijd om keuze te gaan maken voor een nieuw en degelijk intercom systeem.  In de meeste gevallen is dit een serieuze investering voor de komende 25 jaar en CONEX biedt meerwaarde  aan de Verenigingen van Eigenaars (VvE’s):

Het is heel goed mogelijk dat jouw VVE complete entree gaat aanpassen. Denk hierbij aan nieuwe kozijnen, brievenbussen en toegang voor mindervaliden.

De opstelling voor de camera en spreekluisterunit dient goed gekozen te worden net als de rest van de logistiek. De zichtbaarheid en toegankelijkheid spelen hier belangrijke rol in. Tevens de veiligheidsaspecten dienen goed in het plan worden opgenomen.

CONEX ondersteunt jou graag met jouw vraagstukken.

 1. Advies op maat: CONEX voorziet de VvE’s van advies op maat bij het selecteren van intercomsysteem voor hun gebouwen. Dit omvat het beoordelen van de specifieke behoeften van het gebouw, zoals het aantal eenheden, de lay-out en de gewenste functionaliteiten, bestaande bekabeling, additionele veiligheidsaspecten met in achtnemen van privacy aspecten en het aanbevelen van geschikte intercomoplossingen.
 2. Toegangscontrole en beveiliging: Intercomsystemen bieden een effectieve manier om toegangscontrole en beveiliging te verbeteren in appartementencomplexen. Intercomleveranciers kunnen VvE’s voorzien van geavanceerde intercomsystemen met functies zoals video-intercom, elektronische toegangscontrole en geautomatiseerde alarmen om de veiligheid van bewoners te waarborgen.
 3. Gebruiksgemak en toegankelijkheid: CONEX biedt gebruiksvriendelijk en levensloopbestendig intercom systeem aan voor alle bewoners van het gebouw, inclusief ouderen en mensen met een beperkte mobiliteit of gehandicapten. CONEX wil VvE’s voorzien van intercomoplossingen die voldoen aan toegankelijkheidsnormen en eenvoudig te gebruiken zijn voor alle bewoners.
 4. Onderhoudscontracten en ondersteuning: Intercomsystemen vereisen regelmatig onderhoud of controles om optimaal te blijven presteren. CONEX adviseert technische dienst van de VvE en zorgt samen met de huisinstallateur dat de intercomsystemen te allen tijde goed functioneren.
 5. Kostenbesparing en efficiëntie: Door te investeren in hoogwaardige intercomsystemen kunnen VvE’s kosten besparen op lange termijn. CONEX levert onderhoudsvriendelijke en energiezuinige intercomoplossingen die jaarlijkse onderhoudskosten verminderen en het beheer van het gebouw efficiënter maken.


CONEX staat al ruim 90 jaar voor verbinding en heeft een groot netwerk aan professionele installateurs waarmee wij  de VVE ook kunnen helpen met de juiste vakman uit de regio voor deze  werkzaamheden.

Bent u aan het orienteren voor een nieuw intercom systeem? Vraag de gratis whitepaper aan!

Voor CONEX  is het essentieel om waarde te bieden aan architecten en technische adviseurs, omdat zij een cruciale rol spelen bij het ontwerpen en specificeren van bouwprojecten waarin intercomsystemen worden geïntegreerd. Hier zijn enkele punten waarmee CONEX meerwaarde kan bieden aan architecten en adviseurs:

 1. Technische expertise en ondersteuning: CONEX biedt technische expertise en ondersteuning aan architecten en adviseurs bij het selecteren en specificeren ( technisch omschrijven in bestek) van het juiste intercomsysteem voor de projecten. Dit omvat het verstrekken van gedetailleerde technische informatie over verschillende producten en het adviseren over de beste oplossingen op basis van de specifieke vereisten van het project.
 2. Maatwerkoplossingen: CONEX biedt maatwerkoplossingen aan voor specifieke projectvereisten. Dit kan variëren van het aanpassen van entreepanelen en entreestations tot het integreren van intercomsystemen met andere gebouwbeheersystemen of door meerdere installaties samen te voegen tot een systeem. Door deze service aan te bieden, kunnen architecten en adviseurs intercomsystemen naadloos integreren in hun ontwerpen en specificaties.
 3. Duurzaamheid: Met een groeiende focus op duurzaamheid in de bouwsector, kan CONEX architecten en adviseurs informeren over intercomsystemen die voldoen aan deze criteria. Dit omvat het aanbieden van energiezuinige en levensloopbestendige intercomproducten en het verstrekken van informatie over de milieu-impact van verschillende producten.
 4. Esthetisch ontwerp en integratie: CONEX kan architecten en adviseurs ondersteunen bij het selecteren van intercomsystemen die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij het esthetische ontwerp van het gebouw. Dit omvat het aanbieden van enteepanelen en binnenstations in verschillende ontwerpen en afwerkingen, evenals het bieden van integratiemogelijkheden met andere designelementen van het gebouw.
 5. Juridische en regelgevende compliance: CONEX kan architecten en adviseurs informeren over de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot video intercom systemen, zoals bijv. toegankelijkheidsnormen en privacywetgeving. Dit helpt ervoor te zorgen dat de intercomsystemen die in hun ontwerpen worden gespecificeerd, voldoen aan alle wettelijke vereisten en verwachtingen.


Door deze waardevolle ondersteuning te bieden, is CONEX in staat om een nauwe samenwerkingsrelatie opbouwen met architecten en adviseurs, wat resulteert in betere ontwerpen, specificaties en uiteindelijk voltooide projecten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van alle betrokken partijen.

Onze bestsellers

Meer weten? Vraag een brochure aan!

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kom geheel vrijblijvend met ons in contact en vraag de brochure aan. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 08:30 – 17:00. 

Contactformulier Farfisa Nederland